Facilitati

  • Familii cu copii
  • Parcare
  • Pet friendly
  • Room service
  • Sali conferinta
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 3 nopti cazare
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 03 Nov 2024 - 25 Nov 2024.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Embassy Prague este un hotel elegant, situat într-o clădire neorenascentistă din 1880, atent restaurată, care oferă camere liniștite, deosebit de elegante și confortabile.

Deoarece hotelul este situat în centrul orașului Praga, pe o stradă laterală liniștită, Orașul de Aur este ușor accesibil pe jos sau din stația de metrou din apropiere. Centrul de wellness este disponibil la un cost suplimentar, asigurând relaxare completă după o zi de muncă sau de plimbări în impresionanta capitală cehă.

Oaspeții își pot parca mașina în garajul hotelului sau în parcarea publică din apropiere. Ambele sunt disponibile contra cost, iar costurile diferă.

Praha 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de istorie, arhitectură și escapadă romantică.

Descriere

Praga este un oraş care a urcat în ultima perioadă în topul cu cele mai populare destinaţii turistice din Europa, ba chiar din lume, aş putea spune. Multe topuri spun că este pe locul şase cu cele mai vizitate oraşe europene, nu ştiu cât de adevărat este, dar ştiu că arhitectura pe care o veţi vedea la Praga nu o veţi mai mai găsi în alt oraş din întreaga lume, iar o plimbare pe străduţele cu pavele vă va conduce uşor, uşor într-o lume plină de poveste, pentru că oraşul parcă se încăpăţânează să trăiască într-o cu totul altă epocă, o lume cu multe biserici contruite în stilul gotic, multe muzee cu adevărat fascinante, restaurante care multe nu arată excepţional, dar odată ce aţi gustat din mâncarea tradiţională parcă nu vă mai vine să vă ridicaţi de la masă pentru a porni într-o plimbare prin care să descoperiţi adevăratele obiective turistice care vă vor rămâne pentru totdeauna ca amintiri dintr-una dintre cele mai frumoase şi mai liniştite vacanţe.

Cod catalog: DER PRGD0335BC
Room Code: D G

Pret

180 Euro / 3 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta