Facilitati

  • Babysitting
  • Camera bagaje
  • Loc de joaca ptr. copii
  • Parcare
  • Schimb valutar
  • Ski
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 06 Ian 2025 - 13 Ian 2025.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Fish’Inn Zell este situat în zona pietonală din inima orașului Zell am See, la doar câțiva pași de lac și la 5 minute de mers pe jos de telecabina Schmittenhöhe. Noul concept combină procesele digitale (check-in fără contact) cu tradiția austriacă.

Dimineața, în holul recent reproiectat este servit un mic dejun bogat tip bufet. În clădirea hotelului există 3 restaurante à la carte. Desigur, Wi-Fi gratuit este disponibil în întregul hotel. În plus, toate camerele sunt dotate cu aer condiționat. La un cost suplimentar sunt oferite masaje și tratamente de înfrumusețare.

Vara, toate prețurile includ cardul de vară Zell am See-Kaprun (între 15 mai și 31 octombrie), care dă dreptul la călătorii gratuite cu diverse telecabine și telecabine, acces gratuit la muzee, piscine și multe altele. Lidoul de pe plajă poate fi folosit gratuit de către oaspeții hotelului cu acest card. În timpul iernii, următoarea telecabină este la doar o scurtă plimbare, iar oaspeții pot folosi un dulap gratuit pentru schi.

Gara este la doar 5 minute de mers pe jos de hotel. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar (în funcție de disponibilitate) la doar 100 de metri distanță.

Cele mai apropiate instalații de transport pe cablu:
City Xpress - 400 m
Ebenbergbahn - 500 m

Descriere

Un decor alpin spectaculos înțesat de culmi abrupte, pășuni verzi, torente înspumate și castele ce împodobesc vârfurile stâncoase ale colinelor înalte, Tirol întruchipează Austria turistică mai bine decât oricare alt land austriac. Cu excepția câtorva zone izolate mai industrializate, fiecare metru pătrat al regiunii poate fi considerat o atracție în sine. Chiar dacă lanțurile montane reprezintă atracția principală, există și opțiuni urbane de petrecere a timpului liber: capitala tiroleză, Innsbruck, este o destinație meritorie, un centru cultural și sportiv vibrant ce oferă o gamă impresionantă de actrivități, mai mult sau mai puțin legate de relieful montan în care se situează.

Cod catalog: DER SZGD0160B
Room code: DK2G

Pret

647 Euro / 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta