Facilitati

  • Babysitting
  • Camera bagaje
  • Loc de joaca ptr. copii
  • Parcare
  • Schimb valutar
  • Ski
  • WiFi

Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • demipensiune

Oferta nu include

  • transport
  • asigurare medicala / storno

Valabilitate oferta

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 18 Ian 2025 - 25 Ian 2025.
Pentru alte date de plecare, nu ezitati sa ne contactati.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Cazare

Într-o clădire istorică datând din 1493, Romantikhotel este situat în centrul orașului Zell am See, la doar câțiva pași de Lacul Zell. Oferă WiFi gratuit și are piscine interioare și în aer liber.

Zona mare de spa include o saună, o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj și o cabină cu infraroșu. Zona de spa este împărțită într-o zonă pentru îmbrăcăminte și o zonă nud (doar pentru adulți). Romantikhotel Zell am See oferă o gamă largă de tratamente de înfrumusețare și masaje. Piscinele sunt încălzite pe tot parcursul anului.

Restaurantul Metzgerwirt servește preparate din bucătăria austriacă și internațională, cu multe specialități de sezon și regionale și produse ecologice.

Sunteți binevenit să rezervați un loc de parcare la Romantikhotel Zell am See pentru 9,00 EUR de mașină pe zi. O parcare subterană privată este disponibilă la un cost suplimentar.

De la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii octombrie, cardul Zell am See-Kaprun este inclus în tarif. Acest card oferă numeroase beneficii și reduceri gratuite, inclusiv utilizarea gratuită a telecabinelor și autobuzelor locale.

Cele mai apropiate instalații de transport pe cablu:
City Xpress - 400 m
Ebenbergbahn - 550 m

Descriere

Un decor alpin spectaculos înțesat de culmi abrupte, pășuni verzi, torente înspumate și castele ce împodobesc vârfurile stâncoase ale colinelor înalte, Tirol întruchipează Austria turistică mai bine decât oricare alt land austriac. Cu excepția câtorva zone izolate mai industrializate, fiecare metru pătrat al regiunii poate fi considerat o atracție în sine. Chiar dacă lanțurile montane reprezintă atracția principală, există și opțiuni urbane de petrecere a timpului liber: capitala tiroleză, Innsbruck, este o destinație meritorie, un centru cultural și sportiv vibrant ce oferă o gamă impresionantă de actrivități, mai mult sau mai puțin legate de relieful montan în care se situează.

Cod catalog: DER SZGD0164B
Room code: SB H

Pret

1113 Euro / 7 nopti / persoana in camera dubla / demipensiune
Cere oferta Cere oferta