Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Bilet de avion pentru zborul internațional București - Bogota; Cartagena - București
  • Bilet de avion pentru zborurile interne Bogota - Pereira, Pereira - Medellin, Medellin - Santa Marta
  • Bagaj de cală pentru zboruri (max. 20 kg)
  • Taxe de aeroport
  • Cazare la hotelurile menționate (sau similare)
  • Mesele menționate în itinerar
  • Transferurile menționate în itinerar
  • Ghid local vorbitor de limbă engleză pentru vizitele menționate
  • Vizite și excursii conform itinerarului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau suplimentare

Oferta nu include

  • Taxe de oraș (se achită local, la hotel)
  • Taxa de plecare de pe aeroportul din Bogotá: 36 usd/ persoană (se achită local)
  • Asigurare medicală / storno
  • Bacșiș pentru ghid local și șofer (recomandat): 2-3 usd/zi/persoana pentru șofer și 3-5 usd/zi/persoana pentru ghid (se achită local)
  • Locuri preferențiale în avion
  • Mese nespecificate în program
  • Pentru prânz și cină, băuturile nu sunt incluse
  • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru alte date de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte pentru un grup de minim 6 persoane! Pentru un grup mai mic de 6 persoane, tariful se va recalcula! Locuri în limita disponibilității! Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care vă rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 05:20; sosire Frankfurt ora 07:05; Lufthansa
Plecare Frankfurt ora 13:55; sosire Bogota ora 19:30; Lufthansa
Plecare Bogota ora 11:30; sosire Pereira ora 12:25 Avianca
Plecare Pereira ora 09:35; sosire Medellin ora 10:20 Clic Air
Plecare Medellin ora 09:20; sosire Santa Marta ora 10:40 Avianca
Plecare Cartagena ora 22:30; sosire Zurich ora 14:45; Swiss
Plecare Zurich ora 21:10; sosire București ora 00:30; Swiss

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene.
Pentru alte variante de zbor, tarifarea se face la cerere, în funcție de disponibilitatea din momentul solicitării.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare.
Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

 

 

Cazare

Cazare la hotelurile menționate in itinerar (sau similare)

Descriere

Vă invităm să descoperiți Columbia, o destinație ce încântă prin peisajele sale spectaculoase și cultura vibrantă. Circuitul vă poartă prin cele mai fascinante orașe ale țării: Bogota, capitala vibrantă a țării, Medellin, orașul eternei primăveri, și Cartagena, cu al său oraș fortificat inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Veți avea incluse și câteva experiențe captivante: Catedrala de Sare din Zipaquira, Comuna 13, un adevărat simbol columbian și cartierul Candelaria, împodobit cu graffiti-uri și elemente de artă stradală, un adevărat refugiu urban în mijlocul agitației orașului, veți explora regiunea cafelei columbiene și veți savura gastronomia locală în piețele aglomerate și în restaurantele de pe malul mării.

Circuitele Small Groups vă oferă calitate și servicii private la tarife competitive. Vă propunem să călătoriți împreună cu prietenii și familia sau să vă alăturați altor persoane pasionate de călătorii inedite și să experimentați autenticitatea locurilor vizitate. Dimensiunea redusă a grupului (până la 12 persoane) vă permite să pătrundeți în locuri neatinse de turismul de masă, să cunoașteți cultura și obiceiurile locale, vă oferă libertatea explorării alături de un ghid local, nelipsindu-vă de siguranța oferită de un grup, sub atenta coordonare a partenerului nostru local

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: Sosire în Bogota
La sosire în Bogota, veți fi întâmpinat și vi se asigură transferul la hotel.
Cazare: BH Bicentenario 4*, Bogota (sau similar)

Ziua 2: Bogota
Turul orașului Bogota, capitala țării, va începe din centrul istoric al orașului numit La Candelaria, unde veți observa elemente de Arta Stradală, iar mai apoi vă veți îndrepta către Piața Bolívar, unde puteți admira palatul Nariño, locuința Președintelui Columbiei, și grădinile în centrul cărora se află un observator astronomic. Fațada austeră a bisericii Santa Clara găzduiește astăzi un muzeu de Artă Colonială. În jurul Pieței Bolivar se găsesc Capitoliul Național, Palatul de Justiție, Primăria Bogotá, dar și Catedrala Primada, Capela del Sagrario și Palatul Arhiepiscopal. Veți ajunge și la Monserrate, un minunat punct de belvedere asupra orașului și văii de la o înălțime de 3200 de metri deasupra nivelului mării, accesibil cu telecabina sau funicularul. Veți vizita Muzeul Botero, un muzeu de artă dedicat operelor artistului columbian Fernando Botero, unul dintre cei mai celebri și influenți artiști ai Americii Latine și Muzeul Aurului, care gazduiește aproximativ 36.000 de obiecte de aur și smaralde splendide, achiziționate de la colecționari privați și de la „guaqueros”, jefuitori de morminte.
Mese: mic dejun
Cazare: BH Bicentenario 4*, Bogota (sau similar)

Ziua 3: Bogota - Zipaquira - Villa de Leyva
Dimineață devreme, veți porni către Zipaquira, cu o scurta oprire în Piața Paloquemao, cea mai mare piață alimentară din Bogota. Veți vizita Catedrala de Sare, construită subteran într-o mină de sare, cu peste 120 de metri lungime. Atmosfera unică din interiorul minei de sare este intensificată și mai mult de iradierea luminilor colorate în anumite sculpturi și camere. Veți continua călătoria către Villa de Leyva, un magnific oraș impregnat de atmosfera colonială, înconjurat de peisaje uimitoare.
Mese: mic dejun
Cazare: La Posada de San Antonio 4*, Villa de Leyva (sau similar)

Ziua 4: Villa de Leyva - Raquira - Bogota
Veți începe ziua cu un tur panoramic al orașului Villa de Leyva. Traseul începe cu Piața Ricaurte, cunoscută și sub numele de Plaza San Agustín, și continuă la casa lui Antonio Nariño, jurnalist, politician și militar, care a jucat un rol important în independența țării. Veți ajunge apoi în Plaza Mayor, care, cu cei 14.000 m² ai săi, este cea mai mare piață din Columbia.
Porniți apoi către Bogota, cu o oprire în Raquira pentru a vizita Mănăstirea Candelaria, prima mănăstire a călugărilor augustinieni recolecti din America. Aici veți admira reprezentarea Fecioarei de Candelaria, pictată pe un trunchi de cedru și picturile lui Vasquez Ceballos.
Seara, veți servi cina la Andrés Carne de Res, un restaurant renumit ce oferă o experiență gastronomică unică, combinând mâncăruri tradiționale columbiene cu un decor vibrant și spectacole pline de energie. Localul este cunoscut pentru atmosfera sa festivă, servind preparate autentice precum carne la grătar, arepas și empanadas, toate acompaniate de muzică live și dans.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Mercure Bogota BH El Retiro 4*, Bogota (sau similar)

Ziua 5: Bogota - Pereira
Dimineață devreme, veți fi transferat la aeroport pentru zborul domestic către Pereira.
La sosire, înainte de a fi transferat la hotel, veți vizita o plantație de cafea, unde veți afla istoria cafelei columbiene și veți descoperi toate etapele pregătirii boabelor: sortare, prăjire și măcinare. Veți învăța cum să pregătiți cafeaua columbiană conform regulilor artei și, veți savura băutura națională într-un cadru pitoresc.
Mese: mic dejun
Cazare: Sonesta Pereira 4* (sau similar)

Ziua 6: Pereira
Astăzi veți face o excursie în Triunghiul Cafelei. Veți porni către Salento prin Valea Cocora, situată în Munții Anzi din Columbia. Vă bucurați de o drumeție pentru a observa flora și fauna locală. Palmierul de ceară (cel mai înalt din lume), emblema națională a Columbiei, face parte din flora bogată. Vizitați apoi Salento, un oraș mic și pitoresc, emblematic pentru așezările specifice din Triunghiul Cafelei, fondate în secolul al XIX-lea. După degustarea unui cappuccino aromat, veți avea timp liber pentru a vă bucura de acest sat tipic.
Mese: mic dejun
Cazare: Sonesta Pereira 4*, (sau similar)

Ziua 7: Pereira - Medellin
Dimineață devreme, veți fi transferat la aeroport pentru zborul domestic către Medellin.
La sosire, înainte de a fi transferat la hotel, veți vizita orașul Medellin, al doilea cel mai mare oraș din Columbia, situat în regiunea montană a țării. Medellin a fost cunoscut anterior ca fiind un centru al industriei textile și al producției de cafea, iar în anii '80 și '90 a fost asociat cu violența și cartelurile drogurilor. Turul de oraș va cuprinde Parcurile El Poblado și Lleras, Catedrala Metropolitană, faimosul cartier Comuna 13 și se va încheia cu o vedere panoramică superbă asupra orașului din Pueblito Paisa, unde veți putea savura (contra cost) preparate din bucătăria columbiană tradițională. Veți reveni în centrul orașului cu metroul.
Mese: mic dejun
Cazare: BH El Poblado 4*, Medellin (sau similar)

Ziua 8: Medellin - Guatape - Medellin
Veți face o excursie pentru a vizita satele tipice El Nuevo Peñol și Guatapé. Casele cu pereți pictați cu scene din viața de zi cu zi a locuitorilor dau un caracter aparte străzilor cu arhitectură colonială și au contribuit la reputația acestui sat. Veți ajunge la imensul monolit La Piedra del Peñol și veți urca cele 750 de trepte pentru a ajunge în vârf, de unde vă puteți bucura de priveliștea uimitoare a rezervorului care îl înconjoară.
Mese: mic dejun
Cazare: BH El Poblado 4*, Medellin (sau similar)

Ziua 9: Medellin - Santa Marta
Veți fi transferat la aeroportul din Medellin pentru zborul intern către Santa Marta.
La sosire, veți vizita Santa Marta. Turul de oraș cuprinde Quinta de San Pedro Alejandrino, o minunată hacienda unde Simón Bolívar și-a petrecut ultima zi înainte de a muri. Apoi, vă veți îndrepta spre stadionul de fotbal și monumentul dedicat lui Carlos „El Pibe” Valderrama. Veți face o oprire la Taganga, un frumos punct de belvedere asupra acestui sat de pescari. Turul se încheie cu o plimbare în centrul istoric.
Mese: mic dejun
Cazare: AC Marriott 4*, Santa Marta (sau similar)

Ziua 10: Santa Marta
Veți face o excursie în Parcul Național Tayrona. Începeți traseul prin pădurea tropicală spre plaja Las 7 Olas, unde vă puteți bucura de peisaje din punctul de observație. Continuați călătoria până la Capul San Juan de Guía, trecând pe lângă plaja Arrecifes. Veți avea timp liber pentru relaxare pe plajă înainte de a reveni la punctul de intrare in parc.
Mese: mic dejun
Cazare: AC Marriott 4*, Santa Marta (sau similar)

Ziua 11: Santa Marta - Cartagena
Astăzi veți călători către Cartagena, un oraș fermecător situat pe coasta caraibiană a Columbiei, renumit pentru frumusețea sa arhitecturală colonială, atmosfera vibrantă, istoria sa bogată, dar și pentru plajele sale aurii, clima tropicală și atmosfera sa romantică. Durata transferului va fi de cca 5 ore.
La sosire, veți face un tur pietonal pe străzile coloniale ale centrului istoric pentru a admira principalele atracții ale vechiului oraș. Centrul vechi, un veritabil labirint de străzi pietruite, cu balcoane pline de bougainvillea și biserici impunătoare care umbresc vechile piețe, a fost inclus de UNESCO în lista siturilor de Patrimoniu MondialÎncepeți turul de la Turnul cu Ceas, treceți pe lângă Biserica San Pedro Claver și apoi ajungeți în Piața Aduana. Continuți spre Piața Santo Domingo, foarte animată noaptea, cu biserica sa spectaculoasă. Veți ajunge în Parcul Bolivar, numit astfel în onoarea lui Simon Bolivar, eroul național al Columbiei.
Mese: mic dejun
Cazare: Bantu by Faranda 4*, Cartagena (sau similar)

Ziua 12: Cartagena
Veți face un tur de o zi cu vaporul la Islas del Rosario, o escapadă de vis într-un arhipelag tropical situat la aproximativ o oră de Cartagena. Aceste insule paradisiace sunt renumite pentru apele lor cristaline, plajele cu nisip alb și recifele de corali spectaculoase, ideale pentru snorkeling și scufundări. Veți explora viața marină diversă, vă veți bucura de peisajele naturale impresionante, vă puteți relaxa la soare sau puteți vizita acvariul oceanic local (contra cost).
Mese: mic dejun
Cazare: Bantu by Faranda 4*, Cartagena (sau similar)

Ziua 13: Plecare din Cartagena
Veți avea această zi libera la dispoziție pentru a descoperi orașul Cartagena pe cont propriu. Vă recomandăm să vizitați Castelul San Felipe, numit inițial Castillo de San Lázaro, cea mai mare clădire militară spaniolă din Lumea Nouă; construcția originală datează din 1536 și a fost extinsă pe măsură ce era necesar până în 1657.
După prânz, veți fi transferat către aeroport pentru îmbarcare în zborul internațional spre casă.
Mese: mic dejun

Ziua 14: Sosire în București

Pret

3650 Euro / pachet 12 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta