Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Bilet de avion Qatar Airways pe ruta București - Bangkok; Phuket - București
  • Bilet de avion Bangkok - Chiang Rai, Chiang Mai - Phuket
  • Bagaj de cală (maxim 20 kg)
  • Taxe de aeroport
  • Transferurile menționate în itinerar
  • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
  • Cazare 9 nopți cu mic dejun:
    • 3 nopți în Bangkok
    • 1 noapte în Chiang Rai
    • 2 nopți în Chiang Mai
    • 3 nopți Phuket
  • Ghid local vorbitor de limbă engleză
  • Asistență turistică

Oferta nu include

  • Taxe de oraș (se achită local)
  • Asigurare medicală / storno
  • Bacșiș ghid și șofer (recomandat): 2-3 usd/persoana/zi pentru șofer și 3-5 usd/persoana/zi pentru ghid
  • Locuri preferențiale în avion
  • Excursii opționale
  • Early check-in, late check-out
  • Mese nespecificate în program
  • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității!
Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 16:50; sosire Doha ora 22:20; Qatar Airways
Plecare Doha ora 01:50; sosire Bangkok ora 12:05; Qatar Airways
Plecare Bankok ora 16:20; sosire Chiang Rai ora 17:45; Thai Air Asia
Plecare Chiang Mai ora 21:45; sosire Phuket ora 23:45; Thai Air Asia
Plecare Doha ora 02:35; sosire București ora 06:40; Qatar Airways

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Cazare

Cazare 9 nopți cu mic dejun:
- 3 nopți în Bangkok
- 1 noapte în Chiang Rai
- 2 nopți în Chiang Mai
- 3 nopți Phuket

 

Descriere

Vă invităm sa explorați Thailanda în cadrul unui circuit complex, care vă poartă de la nord la sud prin cele mai importante atracții turistice, de la temple antice și orașe vibrante, până la munți pitorești și plaje tropicale. Veți descoperi contrastele fascinante ale acestei țări exotice, începând cu vibrantul Bangkok, unde veți vizita obiective turistice renumite precum Templul Wat Arun, Marele Palat și Piața Plutitoare Damnoen Saduak. Continuând spre nord, ajungeți în Chiang Mai, fostă capitală a Regatului Lan Na, un oraș cu atmosferă liniștită și peisaje montane spectaculoase, unde veți avea ocazia să interacționați cu elefanții în cadrul unui sanctuar dedicat. Veți ajunge și în Chiang Rai, parte a Triunghiullui de Aur, renumita regiune unde se întâlnesc granițele Thailandei, Laosului și Myanmarului. La final, veți avea câteva zile libere pentru relaxare pe plajele idilice din Phuket, un adevărat paradis tropical cu ape turcoaz și nisip fin.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Doha

Ziua 2: Doha - Bangkok
La sosirea pe aeroportul din Bangkok veți fi preluat de către partenerul nostru local și transferat la hotelul unde vă veți caza.
Seara, puteți alege opțional un tur culinar cu tuk-tuk. Veți avea ocazia să degustați preparate locale (street-food) precum salata picantă de papaya, salata cu carne de porc picantă, tăiței crocanți cu pui, alături de celebrul Pad Thai. În plus, călătorind cu tuk-tukul vă oferă o experiență autentică și vibrantă, permițându-vă să explorați orașul într-un mod dinamic și să simtiți atmosfera Bangkokului.
Cazare: Maison Hotel 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 3: Bangkok
Astăzi veți face un tur cu ghid vorbitor de limbă engleză în Bangkok. Veți vizita Palatul Regal din Bangkok și Templul Wat Phra Kaew, Templul lui Buddha de Smarald unde o statuie de 45 cm a lui Buddha a fost sculptată dintr-o bucată de jad transluci. Palatul a fost construit în 1782 de către Rama I, primul rege din dinastia Chakri, când a stabilit aici capitala regatului Siam. În continuare veți vizita Templul Wat Pho care este renumit pentru Buddha înclinat. Această statuie lungă de 43 de metri este acoperită cu foiță de aur și ajunge până la 15 metri în cel mai înalt punct. Wat Pho este unul dintre cele mai vechi și mai mari temple ale Thailandei și, de asemenea, primul centru educațional al țării specializat pe religie, literatură și științe. În final veți vizita Wat Arun, Templul Zorilor. Veți face o plimbare cu barca tradițională pe Chao Praya.
Mese: mic dejun
Cazare: Maison Hotel 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 4: Bangkok - Ayutthaya - Bangkok
Astăzi veți face un tur de o zi la Ayutthaya, sit listat in Patrimoniul Mondial UNESCO. Veți fi transferat cu autocarul din Bangkok și veți vizita împreună cu ghidul vorbitor de limba engleză marile situri istorice: Wat Mahatat și Wat Logayasutharam. Vă veți îmbarca apoi pe vasul Grand Pearl Cruiser pentru o călătorie scenică înapoi către Bangkok pe râul Chao Phraya. Veți savura masa de prânz tip bufet, în timp ce treceți pe lângă cheiul Nonthaburi, insula Koh Kret și diferite sate thailandeze.
Mese: mic dejun
Cazare: Maison Hotel 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 5: Bangkok - Chiang Rai
Dimineață, veți vizita două dintre cele mai cunoscute piețe din Thailanda. Veți fi preluat de la hotel și veți călători timp de 45 de minute până la stația de tren Ban Na Kwang, de unde veți călători cu un tren local. Maeklong Railway Market se află pe calea ferată și este una dintre cele mai mari piețe de fructe de mare proaspete din Thailanda. Vă veți îndrepta apoi către Damnoen Saduak Floating Market, cel mai faimos și colorat bazar plutitor din Thailanda, unde veți găsi o multitudine de vânzători pe barcă. Complexitatea modului în care funcționează aceste piațe și diversitatea oamenilor vă vor fascina.
Veți fi transferat la aeroport pentru zborul intern către Chiang Rai. La sosire pe aeroport, vi se asigură transferul la hotel.
Mese: mic dejun
Cazare: The Legend Boutique River 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 6: Chiang Rai - Chiang Mai
Dimineață, veți vizita Chiang Rai, un oraș mic și fermecător înconjurat de munți, unde veți descoperi cultura locală specifică părții de nord a Thailandei. Dimineața, veți merge în orașul Chiang Saen, aflat pe malurile râului Mekong, pentru a vizita ruinele templului budist Wat Phra That Chedi Luang. Templul a fost construit în stilul arhitectural specific regatului Lanna, care a fost predominant în nordul Thailandei în perioada medieval. Designul octogonal al stupei și înălțimea sa impozantă fac din Wat Phra That Chedi Luang un reper important al regiunii, iar arhitectura sa oferă o perspectivă asupra istoriei și culturii regiunii Chiang Rai. Veți trece apoi prin faimosul Triunghi de Aur, unde se întâlnesc Thailanda, Myanmar și Laos, regiune cunoscută pentru comerțul cu opiu. După o vizită la Muzeul Opiului veți servi masa de prânz pe malul râului Mekong. Veți continua călătoria spre Chiang Mai, adesea considerat cel mai fermecător oraș din Thailanda. Veți vizita cel mai important loc din Chiang Mai, templul Wat Doi Suthep, care oferă priveliști uimitoare ale orașului și ale peisajului verde, unde veți putea primi o binecuvântare de la un călugăr budist.
Mese: mic dejun și prânz
Cazare: Eastin Tan Hotel 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 7: Chiang Mai
Împrejmuit de munți și peisaje rurale luxuriante, Chiang Mai este mult mai verde și mai liniștit decât capitala. Dimineață, veți vizita Eco Elephant Care, o tabără de elefanți inițiată de o familie din satul Meung Kud, care și-a petrecut întreaga viață trăind și lucrând cu elefanți. Acest proiect își propune să crească prosperitatea elefanților și să ajute la conservarea speciei. Apoi veți descoperi cele mai importante temple, toate construite în perioada Lanna. Fiecare templu reflectă gloria, splendoarea și noblețea acestei bogate ere istorice. În centrul orașului se află Wat Phra Singh și Wat Chedi Luang. Wat Chiang Man, situat în partea de nord a vechiului oraș fortificat, este cel mai vechi templu din interiorul zidurilor orașului. Veți face o plimbare în jurul vechiului oraș pentru a vedea șanțul care îl înconjoară și vechile porți ale orașului. Apoi, vizitați Piața Worarot, cea mai mare piață centrală, unde veți găsi fructe proaspete și flori exotice, delicatese locale și alte articole diverse, toate la prețuri rezonabile.
Mese: mic dejun
Cazare: Eastin Tan Hotel 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 8: Chiang Mai - Phuket
Zi liberă în Chiang Mai. Seara, veți fi transferat la aeroport pentru zborul intern către Phuket. La sosire, veți fi transferat la hotelul unde vă veți caza.
Mese: mic dejun
Cazare: Novotel Phuket 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 9: Phuket - Phi Phi Island - Phuket
Veți face o excursie de o zi cu barca din Phuket în insulele Phi Phi. Insulele Phi Phi cuprind un arhipelag uimitor renumit pentru plajele lor curate, apele cristaline și stâncile de calcar falnice. Veți vizita atracții turistice celebre precum Koh Phi Phi Leh, o insula stâncoasă calcaroasă cu o poziție izolată și impunătoare, Maya Bay, un mic golf în formă de semilună înconjurat de munți de calcar, Golful Pileh cu un recif de corali abundent și Loh Samah Bay, un loc apreciat pentru diving datorită recifului.
Mese: mic dejun
Cazare: Novotel Phuket 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 10: Phuket
Zi liberă. Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și una dintre destinațiile sale turistice principale. Există multe activități pe care le puteți face în Phuket, de la relaxare pe plajele cu nisip alb și activități nautice în apele cristaline, până la excursii în zonele înconjurătoare: sate și localități autentice, temple, natură și Parcuri Naționale.
Mese: mic dejun
Cazare: Novotel Phuket 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 11: Phuket - Doha
Zi liberă în Phuket. Vi se asigură transferul la aeroportul din Phuket (aprox. 2 ore) pentru a vă îmbarca în zborul spre casă.
Mese: mic dejun
Notă: nu este inclus late check-out (cazare după ora 12:00)

Ziua 12: Doha – București

Pret

3550 Euro / pachet 9 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta