Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Bilet de avion Wizz Air pe ruta București - Dubai - București
  • 1 Bagaj de mână / persoană
  • Taxe de aeroport
  • Transferurile menționate în itinerar
  • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
  • Cazare 7 nopți în hotelul menționat, cu mic dejun (sau similar):
    • 5 nopți în Dubai ( 2 la Lapita, Dubai Parks and Resorts, 3 la Delta Hotels Jumeirah Beach)
    • 2 nopți în Abu Dhabi
  • Ghid local vorbitor de limbă engleză pentru vizitele și tururile incluse
  • Asistență turistică

Oferta nu include

  • Taxe de oraș (se achită local)
  • Asigurare medicală / storno
  • Bagaj de cală / persoană
  • Locuri preferențiale în avion
  • Early check-in, late check-out
  • Bacșiș ghid și șofer (recomandat): aprox. 2-3 usd/persoana/zi pentru șofer; 3-5 usd/persoana/zi pentru ghid
  • Mese nespecificate în program
  • Cheltuieli personale
  • Excursii opționale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/sejur, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Orar de zbor:
Plecare București ora 14:05; sosire Dubai ora 21:20; Wizz Air
Plecare Dubai ora 21:55; sosire București ora 01:30; Wizz Air

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Cazare

Cazare 7 nopți în hotelul menționat, cu mic dejun (sau similar):
- 5 nopți în Dubai ( 2 la Lapita, Dubai Parks and Resorts, 3 la Delta Hotels Jumeirah Beach)
- 2 nopți în Abu Dhabi

Descriere

Vă propunem un sejur de neuitat alături de familie în Dubai și Abu Dhabi, unde veți descoperi un echilibru perfect între modernitate și tradiție, peisaje uimitoare și activități recreative captivante. Dubai, un oraș cosmopolit și în continuă expansiune, reușește să îmbine perfect dinamismul urban cu valorile culturale tradiționale. În Abu Dhabi, capitala Emiratelor, veți fi cuceriți de arhitectura sa grandioasă și bogata moștenire culturală. De la safariuri în deșert și priveliști impresionante de pe Burj Khalifa, până la distracția din parcurile tematice precum Dubai Parks and Resorts și Ferrari World, acest sejur promite experiențe memorabile pentru întreaga familie.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Dubai
Checkin și îmbarcare pentru zborul internațional către Dubai.
La sosire pe aeroportul din Dubai, veți fi întâmpinat și transferat la hotel.
Cazare: Lapita, Dubai Parks and Resorts 4*, Dubai (sau similar)

Ziua 2: Dubai
Astazi veți petrece ziua în complexul de parcuri tematice Dubai Parks and Resorts, una dintre cele mai mari destinații de divertisment din EAU, oferind o varietate de atracții și activități pentru toate vârstele. Complexul este împărțit în mai multe parcuri tematice, fiecare având propriul decor și atracții unice și găzduiește frecvent evenimente speciale, spectacole live și parade care adaugă un plus de magie.
Mese: mic dejun
Cazare: Lapita, Dubai Parks and Resorts 4*, Dubai (sau similar)

Ziua 3: Dubai
Astazi veți părăsi complexul Dubai Parks and Resort. Veți face un tur de oraș care cuprinde principalele obiective turistice, pornind din partea modernă a orașului Dubai, hotelul de lux Burj Al Arab (se vizitează doar la exterior), construit pe o insulă artificială și Insulele Palm, formate din trei arhipelaguri artificiale: Palm Jumeirah, Insulele Deira și Palm Jebel Ali. Urmează o oprire pentru fotografii la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (optional, se vizitează contra cost platforma At the Top situată la etajul 124). Veți vizita și aromaticul souk cu mirodenii, bijuterii de aur, diferite obiecte tradiționale sau țesături.
După-amiază, veți avea parte de o experiență inedita, un safari în deșert. Veți admira apusul soarelui în timp ce traversați dunele de nisip pentru a ajunge la tabăra tradițională arabă, unde cina tip barbeque este servită într-o atmosferă luminată de torțe, cu dansuri tradiționale și ritmuri captivante de muzică araba. În tabăra beduină, puteți face o scurtă plimbare cu cămila, vă puteți decora mâinile cu vopsea henna sau puteți savura o narghilea aromată în timp ce admirați miile de stele sub cerul liber.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Delta Hotels Jumeirah Beach 4*, Dubai (sau similar)

Ziua 4: Dubai
Astăzi aveți inclus accesul la Wild Wadi Waterpark, unul dintre cele mai populare parcuri acvatice din Dubai, situat în apropierea emblematicului Burj Al Arab. Inspirat din povestea clasică arabă a lui Juha, parcul oferă o gamă largă de tobogane și atracții acvatice, potrivite atât pentru familii, cât și pentru amatorii de senzații tari. Cu peste 30 de tobogane și atracții, printre care Jumeirah Sceirah, unul dintre cele mai înalte tobogane de apă din lume, Wild Wadi promite aventuri pline de adrenalină. Parcul dispune și de zone dedicate relaxării, precum piscine cu valuri artificiale și râuri leneșe.
Seara, puteți alege opțional o cină elegantă la bordul unei ambarcațiuni tradiționale arabe, cunoscută sub numele de „dhow”. În timp ce savurați preparate delicioase, croaziera vă poartă de-a lungul canalelor Dubai Creek oferindu-vă priveliști spectaculoase asupra orașului iluminat noaptea, iar muzica live și spectacolele de dans vor completa seara.
Mese: mic dejun
Cazare: Delta Hotels Jumeirah Beach 4*, Dubai (sau similar)

Ziua 5: Dubai
Astăzi veți explora Safari Park din Dubai, o experiență captivantă pentru iubitorii de natură și animale. Întins pe o suprafață de peste 119 hectare, parcul găzduiește peste 3.000 de animale din întreaga lume, incluzând specii rare și pe cale de dispariție. Parcul este împărțit în zone tematice, cum ar fi Safariul African și Satul Asiatic, fiecare recreând habitate naturale pentru animalele care trăiesc acolo.
Mese: mic dejun
Cazare: Delta Hotels Jumeirah Beach 4*, Abu Dhabi (sau similar)

Ziua 6: Dubai - Abu Dhabi
Astăzi veți fi transferat în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite.
Puteți alege opțional un tur de oraș în care să vizitați Moscheea Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari și impresionante moschei din lume, Palatul Prezidențial Qasr Al Watan, cu interioare opulente și săli cu expoziții care celebrează bogata moștenire arabă a regiunii, Muzeul Luvru, a carui cupolă este formată din aproximativ 8.000 de stele metalice unice, aranjate într-un model geometric complex, dar și celebra zona de promenadă Corniche.
Mese: mic dejun
Cazare: Grand Millennium Al Wahda 5*, Abu Dhabi (sau similar)

Ziua 7: Abu Dhabi
Zi liberă în Abu Dhabi.
Vă recomandăm să petreceți ziua pe Insula Yas, o atracție turistică cunoscută pentru parcurile sale tematice, Ferrari World sau Sea World.
Mese: mic dejun
Cazare: Grand Millennium Al Wahda 5*, Abu Dhabi (sau similar)

Ziua 8: Abu Dhabi - Dubai - București
Veți fi transferat la aeroportul din Dubai pentru îmbarcare în zborul către casa.
Mese: mic dejun
Nota: nu este inclus late check-out (cazare după ora 12:00)

Pret

1650 Euro / pachet 7 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta