Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Bilet de avion Wizz Air pe ruta București - Dubai - București
  • 1 Bagaj de mână / persoană
  • Taxe de aeroport
  • Transferurile menționate în itinerar
  • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
  • Cazare 6 nopți în hotelul menționat, cu mic dejun (sau similar):
    • 4 nopți în Dubai
    • 2 nopți în Abu Dhabi
  • Ghid local vorbitor de limbă engleză pentru vizitele și tururile incluse
  • Asistență turistică

Oferta nu include

  • Taxe de oraș (se achită local)
  • Asigurare medicală / storno
  • Bagaj de cală / persoană
  • Locuri preferențiale în avion
  • Early check-in, late check-out
  • Bacșiș ghid și șofer (recomandat): aprox. 2-3 usd/persoana/zi pentru șofer; 3-5 usd/persoana/zi pentru ghid
  • Mese nespecificate în program
  • Cheltuieli personale
  • Excursii opționale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/sejur, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afisat este valabil in momentul editarii / postarii acestei oferte!
Locuri in limita disponibilitatii!
Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile!

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

Orar de zbor:
Plecare București ora 14:05; sosire Dubai ora 21:20; Wizz Air
Plecare Dubai ora 21:05; sosire București ora 00:40; Wizz Air

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Cazare

Cazare 6 nopți în hotelul menționat, cu mic dejun (sau similar):
- 4 nopți în Dubai
- 2 nopți în Abu Dhabi

Descriere

Vă invităm să descoperiți diversitatea Emiratelor Arabe Unite în cadrul unui sejur relaxant ce vă poartă prin cele mai reprezentative orașe, unde tradiția se împletește cu inovația. Oraș cosmopolit, modern, Dubai este cel mai populat oraș și emirat, aflat într-o dezvoltare constantă, care a reușit să-și păstreze tradițiile și cultura. Abu Dhabi, capitala Emiratelor, vă va încânta cu splendoarea sa arhitecturală și moștenirea culturală. O combinațíe uimitoare de dinamism și modernitate, cu peisaje naturale spectaculoase și activități recreative, aceste destinații vă vor oferi experiențe unice și memorabile.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Ziua 1: București - Dubai
Checkin și îmbarcare pentru zborul internațional către Dubai.
La sosire pe aeroportul din Dubai, veți fi întâmpinat și transferat la hotel.
Cazare: Citymax al Barsha at the Mall 3*, Dubai (sau similar)

Ziua 2: Dubai
Astazi veți face un tur de oraș care cuprinde princilalele obiective turistice. Veți vizita mai întâi partea modernă a orașului Dubai, cu remarcabile realizări inginerești ale epocii moderne, hotelul de lux Burj Al Arab (se vizitează doar la exterior), construit pe o insulă artificială și Insulele Palm, formate din trei arhipelaguri artificiale: Palm Jumeirah, Insulele Deira și Palm Jebel Ali. Urmează o oprire pentru fotografii la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (optional, se vizitează contra cost platforma At the Top situată la etajul 124). Continuați apoi cu un tur cultural în zona veche a orașului: Moscheea Jumeirah, un exemplu magnific de arhitectură islamică, cartierul Bastakia, cea mai veche parte a orașului, Muzeul Dubai situat în Fortul Al Fahidi, vechi de 150 de ani. Vă veți bucura de o plimbare peste celebrul Dubai Creek cu un taxi local pe apă până în Deira, unde veți vizita aromaticul souk cu mirodenii și bijuterii de aur.
Mese: mic dejun
Cazare: Citymax al Barsha at the Mall 3*, Dubai (sau similar)

Ziua 3: Dubai
Zi liberă în Dubai.
După-amiază, veți avea parte de o experiență inedita, un safari în deșert. Veți admira apusul soarelui în timp ce traversați dunele de nisip pentru a ajunge la tabăra tradițională arabă, unde cina tip barbeque este servită într-o atmosferă luminată de torțe, cu dansuri tradiționale și ritmuri captivante de muzică araba. În tabăra beduină, puteți face o scurtă plimbare cu cămila, vă puteți decora mâinile cu vopsea henna sau puteți savura o narghilea aromată în timp ce admirați miile de stele sub cerul liber.
Mese: mic dejun și cină
Cazare: Citymax al Barsha at the Mall 3*, Dubai (sau similar)

Ziua 4: Dubai
Zi liberă în Dubai.
Puteți explora orașul pe cont propriu, puteți petrece o zi relaxantă la plajă sau puteți opta pentru un tur de o zi în care sa vizitați alte emirate, Sharjah și Ajman unde veți descoperi o combinație unică de istorie, artă și plaje liniștite, ideale pentru relaxare, sau Al Ain, cunoscut și ca "Grădina Golfului", care vă va bucura cu peisaje oazice și situri istorice fascinante.
Mese: mic dejun
Cazare: Citymax al Barsha at the Mall 3*, Dubai (sau similar)

Ziua 5: Dubai - Abu Dhabi
Astăzi veți fi transferat în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. La sosire, veți vizita Moscheea Sheikh Zayed, una dintre cele mai mari și impresionante moschei din lume, cunoscută pentru arhitectura sa albă strălucitoare și detalii intricate. După ce vizitați zona veche a orașului, veți face o plimbare în zona de promenadă Corniche, deosebit de pitorescă, oferind vederi spectaculoase asupra orașului și Golfului Persic.
Opțional, puteți vizita Palatul Prezidențial Qasr Al Watan. Cu interioare opulente și săli cu expoziții care celebrează bogata moștenire arabă a regiunii, palatul oferă o perspectivă unică asupra moștenirii arabe și a principiilor de guvernare care au modelat istoria Emiratelor Arabe Unite și au creionat viziunea sa pentru viitor.
Mese: mic dejun
Cazare: Grand Millennium Al Wahda 5*, Abu Dhabi (sau similar)

Ziua 6: Abu Dhabi
Zi liberă în Abu Dhabi.
Vă recomandăm să vizitați Muzeul Luvru, a carui cupolă este formată din aproximativ 8.000 de stele metalice unice, aranjate într-un model geometric complex, astfel încât la trecerea luminii să se creeze un efect ce amintește de suprapunerile frunzelor de palmier din oazele arabe. Insula Yas este o altă atracție turistică, cunoscută pentru parcurile sale tematice, inclusiv Ferrari World și Yas Waterworld.
Mese: mic dejun
Cazare: Grand Millennium Al Wahda 5*, Abu Dhabi (sau similar)

Ziua 7: Abu Dhabi - Dubai - București
Veți fi transferat la aeroportul din Dubai pentru îmbarcare în zborul către casa.
Mese: mic dejun
Nota: nu este inclus late check-out (cazare după ora 12:00)

Pret

1550 Euro / pachet 6 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta