Nu exista review-uri pentru aceasta oferta.

Oferta include

  • Bilet de avion Qatar Airways pe ruta București - Bangkok; Phuket - București
  • Bilet de avion Bangkok - Phuket
  • Bagaj de cală (maxim 20 kg)
  • Taxe de aeroport
  • Transferurile menționate în itinerar
  • Vizite și excursii conform itinerariului, exceptând cele menționate ca fiind opționale sau neincluse
  • Cazare 19 nopți cu mic dejun:
    • 5 nopți în Bangkok
    • 7 nopți Phuket
    • 5 nopți Khao Lak
    • 2 nopți Parcul Național Khao Sok
  • Ghid local vorbitor de limbă engleză
  • Asistență turistică

Oferta nu include

  • Taxa de viză în Thailanda: se obține la sosire pe aeroport și se achită local : 2000 THB (aprox. 55 euro).
  • Taxe de oraș (se achită local)
  • Taxa de intrare în Parcurile Naționale (se achită local)
  • Asigurare medicală / storno
  • Bacșiș ghid și șofer: 2-3 usd/persoana/zi pentru șofer și 3-5 usd/persoana/zi pentru ghid – NU ESTE OBLIGATORIU dar se practica
  • Locuri preferențiale în avion
  • Early check-in, late check-out
  • Mese nespecificate în program
  • Cheltuieli personale

Valabilitate oferta

Tariful este exprimat în euro/persoană/circuit, cazare în cameră dublă și este valabil în perioada înscrisă în tabelul de tarife. Pentru date fixe de plecare, tariful se va recalcula.

Conditii oferta

Tariful afișat este valabil în momentul editării / postării acestei oferte!
Locuri în limita disponibilității!
Atenție, disponibilitatea se poate schimba în orice moment, motiv pentru care va rugăm să ne contactați pentru reconfirmarea tarifelor și / sau a locurilor disponibile!

Condiții de plată:
• Pentru biletele de avion: 100 % la confirmarea rezervării
• Pentru pachetul de servicii la sol
o 50% la confirmarea rezervării
o 50% cu 60 de zile înainte de plecare
Pentru solicitări cu mai puțin de 45 de zile înainte de data plecării, plata se face integral la data rezervării.
Plata se face în euro sau în lei (caz în care se folosește cursul BNR din ziua plății +2%).

Orar de zbor:
Plecare Bucuresti ora 17:30; sosire Doha ora 22:00; Qatar Airways
Plecare Doha ora 01:50; sosire Bangkok ora 12:45; Qatar Airways
Plecare Bankok ora 12:00; sosire Phuket ora 14:00; Thai Air Asia
Plecare Phuket ora 20:30; sosire Doha ora 23:15; Qatar Airways
Plecare Doha ora 02:50; sosire București ora 07:40; Qatar Airways

Notă zboruri:
Orarul de zbor poate suferi modificări, fără avertisment din partea companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt incluse, dar pot suferi modificări până la momentul emiterii.

Notă cazare:
Variantele de cazare sunt disponibile la data realizării ofertei. În cazul în care una dintre opțiunile de cazare devine indisponibilă, vă vom oferi alternative similare. Clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de către ministerul de resort al țărilor respective și respectă normativele locale.

 

Cazare

  • 5 nopți în Bangkok
  • 7 nopți Phuket
  • 5 nopți Khao Lak
  • 2 nopți Parcul Național Khao Sok

Descriere

Vă propunem acest sejur în Thailanda în care veți descoperi frumusețea și liniștea insulelor Mării Andaman, formațiuni stâncoase unice cu rezonanță hollywoodiană, alături de Parcuri Naționale protejate. Veți vizita capitala vibrantă, Bangkok și apoi veți explora insulele Phuket și Phi Phi, Khao Lak, dar și Parcul Național Khao Sok.

Cod catalog: PFT

Itinerariu

Itinerar
Ziua 1: București - Doha

Ziua 2: Doha - Bangkok
La sosirea pe aeroportul din Bangkok veți fi preluat de către partenerul nostru local și transferat la hotelul unde vă veți caza.
Cazare: Aira Bangkok 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 3: Bangkok
Astăzi veți face un tur cu ghid vorbitor de limbă engleză în Bangkok. Veți vizita Palatul Regal din Bangkok și Templul Wat Phra Kaew, Templul lui Buddha de Smarald unde o statuie de 45 cm a lui Buddha a fost sculptată dintr-o bucată de jad transluci. Palatul a fost construit în 1782 de către Rama I, primul rege din dinastia Chakri, când a stabilit aici capitala regatului Siam. În continuare veți vizita Templul Wat Pho care este renumit pentru Buddha înclinat. Această statuie lungă de 43 de metri este acoperită cu foiță de aur și ajunge până la 15 metri în cel mai înalt punct. Wat Pho este unul dintre cele mai vechi și mai mari temple ale Thailandei și, de asemenea, primul centru educațional al țării specializat pe religie, literatură și științe. În final veți vizita Wat Arun, Templul Zorilor. Veți face o plimbare cu barca tradițională pe Chao Praya.
Mese: mic dejun
Cazare: Aira Bangkok 4*, Standard Room (sau similar)

Zilele 4-6: Bangkok
Aveți aceste zile libere la dispoziție pentru a vă organiza programul așa cum vă doriți și pentru a vizita orașul pe cont propriu. Vă recomandăm câteva experiențe inedite: un tur cu tuk-tuk-ul cu degustare street-food, o vizită la casa Jim Thompson, dar și un tur de o zi la Ayutthaya, sit listat in Patrimoniul Mondial UNESCO.
Mese: mic dejun
Cazare: Aira Bangkok 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 7: Bangkok – Phuket
Veți fi transferat la aeroport pentru zborul intern către Phuket. La sosire pe aeroportul din Phuket veți fi preluați de către partenerul nostru local și transferat la hotelul unde vă veți caza.
Mese: mic dejun
Cazare: Proud Phuket 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 8: Phuket - Phi Phi Island - Phuket
Veți face o excursie de o zi cu barca din Phuket în insulele Phi Phi.
Insulele Phi Phi cuprind un arhipelag uimitor renumit pentru plajele lor curate, apele cristaline și stâncile de calcar falnice. Veți vizita atracții turistice celebre precum Koh Phi Phi Leh, o insula stâncoasă calcaroasă cu o poziție izolată și impunătoare, Maya Bay, un mic golf în formă de semilună înconjurat de munți de calcar, Golful Pileh cu un recif de corali abundent și Loh Samah Bay, un loc apreciat pentru diving datorită recifului.
Mese: mic dejun
Cazare: Proud Phuket 4*, Standard Room (sau similar)

Zilele 9-13: Phuket
Zile libere. Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și una dintre destinațiile sale turistice principale. Există multe activități pe care le puteți face în Phuket, de la relaxare pe plajele cu nisip alb și activități nautice în apele cristaline, până la excursii în zonele înconjurătoare: sate și localități autentice, temple, natură și Parcuri Naționale.
Mese: mic dejun
Cazare: Proud Phuket 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 14: Phuket - Khao Lak
Veți fi transferat cu mașina către Khao Lak. Numele "Khao Lak" înseamnă literalmente "muntele Lak". Muntele Lak este unul dintre principalele vârfuri din Parcul Național Khao Lak-Lam Ru. Khao Lak servește ca poartă de acces către Insulele Similan și Surin din apropiere, renumite pentru scufundări și snorkeling de clasă mondială, pline de viață marină vibrantă.
Mese: mic dejun
Cazare: Beyond Khaolak 4*, Standard Room (sau similar)

Zilele 15-18: Khao Lak
Aveți aceste zile libere la dispoziție pentru a o descoperi în ritm propriu Khao Lak. Printre cele mai apreciate atracții ale zonei se numără: Cascada Lampi, Parcul Național Khao Lak - Lam Ru, Cascada Chong Fah. Puteți face trekking în junglă pe jos sau pe elefanți, puteți vizita cascadele, face rafting și canoeing.
Mese: mic dejun
Cazare: Beyond Khaolak 4*, Standard Room (sau similar)

Ziua 19: Khao Lak - Parcul Național Khao Sok
Veți fi transferat în Parcul Național Khao Sok. Parcul este traversat de un masiv carstic a cărui înalțime atinge 950m. Fiind afectată de muson din ambele părți, atât dinspre Marea Andaman, cât și dinspre Golful Thailandei, regiunea înregistrează cele mai mari precipitații anuale ducând la o eroziune accentuată și la formarea specatculoaselor formațiuni carstice. Puteți explora parcul prin trasee de trekking, canotaj pe râu și tururi ghidate, întâlnind cascade ascunse, peșteri și vă puteți bucura de observarea faunei sălbatice, a păsărilor exotice, a insectelor și a maimuțelor, inclusiv a macacilor și a gibonilor. În funcție de sezon, vă veți putea bucura și de cascade sau de peșteri; musonul face ca peșterile să fie inaccesibile, dar cascadele vor fi incredibil de frumoase.
Mese: mic dejun
Cazare: Montania Lifestyle Hotel 3*, Standard Room (sau similar)

Ziua 20: Parcul Național Khao Sok
Parcul Național Khao Sok este una dintre cele mai vechi păduri tropicale de pe planetă, oferind o biodiversitate incredibilă, cu specii rare, cum ar fi tapirul malaezian, leopardul și elefantul asiatic. Astăzi veți face un tur de jumatate de zi cu barca tradițională pe lacul Cheow Lan, atracția principală a parcului. Excursia vă oferă posibilitatea de a vă bucura în liniște de imginile pitorești ale lacului, înconjurat de stânci falnice și junglă luxuriantă.
Mese: mic dejun
Cazare: Montania Lifestyle Hotel 3*, Standard Room

Ziua 21: Khao Sok - Phuket - Doha
Vi se asigură transferul la aeroportul din Phuket (aproximativ 2 ore) pentru a vă îmbarca în zborul spre casă.
Mese: mic dejun

Ziua 22: Doha - București

Pret

2390 Euro / pachet 19 nopti / persoana in camera dubla / mic dejun
Cere oferta Cere oferta